skip to Main Content

Canvas schoenen

Ben je op zoek naar canvas schoenen, dan ben je bij Cayucos aan het juiste adres! Al onze canvas sneakers voor zowel dames als heren zijn ecologisch verantwoord geproduceerd en 100% vegan. De hele collectie bestaat uit sneakers van canvas in tijdloze, warme kleuren waardoor je ze op ieder moment van de dag kunt dragen. Ondanks dat je vaak ziet dat ecologische schoenen automatisch een hogere prijs krijgen dan een gemiddelde schoen, hebben wij er bewust daar niet aan mee te doen. Geen marketing trucjes, maar een goed verhaal én een eerlijke prijs voor iedereen!

Canvas sneakers

Onze canvas schoenen worden geproduceerd in een gecertificeerde fabriek in Spanje. Een mooi familiebedrijf waar al het personeel met veel plezier werkt en ze na een werkdag zelfs nog een borreltje drinken in hun eigen stamcafé. Al onze canvas sneakers zijn volledig vegan en gemaakt van duurzame materialen. Zo is het katoen gewassen in enzymen en zijn de zolen gemaakt van natuurlijk rubber. Daarnaast is onze hele collectie vrij van lijm en zijn de schoendozen gemaakt van gerecycled karton.

Canvas schoenen dames

Wil je graag canvas schoenen voor dames kopen, dan hebben wij het ideale paar voor je! De collectie van Cayucos is veganistisch, duurzaam, maar dus ook betaalbaar! Heb je nog wat vragen over de gebruikte materialen of het productieproces van onze canvas schoenen? Neem dan even contact op! We zijn eerlijk over het hele proces en misschien draagt jouw vraag daar zelfs aan bij. We willen onze collectie canvas sneakers altijd blijven verbeteren en dus verduurzamen, en dat kan alleen samen met jou! Let wel even op de maat bij het bestellen. Onze canvas schoenen voor dames vallen kleiner uit, dus als je vragen hebt over de maat helpen we je daar graag bij.

Bekijk dames schoenen

Canvas schoenen heren

Hetzelfde verhaal geldt natuurlijk voor onze canvas schoenen voor heren. Onze canvas sneakers vallen kleiner uit waardoor de meeste klanten ervoor kiezen minimaal 1 maat groter te bestellen, maar soms zelfs twee. Ben je niet zeker over de maat van je canvas schoenen voor heren, neem dan even contact met ons op en we helpen je verder!

Bekijk heren schoenen